Skip to main content

Meubels huren bij RE-PLACE

Meubels huren, de perfecte oplossing.

Nederland en Belgie

Klik hier voor een offerte

RE-PLACE Meubelverhuur

Meubels huren bij RE-PLACE biedt uitkomst. Ondersteunt u als werkgever of relocation advisor expats in hun verhuizing naar Nederland? Verhuist u naar Nederland en heeft u tijdelijk meubels nodig? Of heeft u tijdelijk huurmeubilair nodig door omstandigheden zoals een scheiding of brand- of waterschade? Uitgebreide meubelverhuur service!

Meubelverhuur

Makes you feel at home

Kies uw meubel stijl:

World White

World White

Eigentijds en typisch Nederlands

Pure Natural

Pure Natural

Natuurlijke schoonheid

Classic Comfort

Classic Comfort

Gezelligheid en comfort

Modern Mood

Modern Mood

Minimalistisch en strak

Meubels huren

Meubelverhuur, ofwel furniture rental, is met name voor expats een bekende term en de ideale oplossing voor een tijdelijk verblijf of overbrugging tot de eigen meubels worden geleverd. In plaats van een verblijf in een onpersoonlijk hotel of kaal appartement kunt u bij RE-PLACE meubels huren voor een complete inrichting! Wist u dat dit vaak ook nog voordeliger is? Zelfs voor een langere periode is meubel verhuur een goedkopere en gemakkelijkere oplossing dan een overzeese verhuizing. RE-PLACE verhuurt niet alleen meubels, maar de complete inrichting van uw huis of appartement aan ons uitbesteden! We bieden meubels aan in een aantal zeer fraaie stijlen en sferen, namelijk World White, Pure Natural, Classic Comfort en Modern Mood. Er is voor iedereen een gepaste stijl. U kunt de diverse stijlen natuurlijk ook mengen en zo de voor u perfecte inrichting creeëren. Bij RE-PLACE hanteren we korte levertijden en bieden we optimale service. Neem contact op met onze specialisten en bespreek uw wensen.

We leveren in heel Nederland en het grootste gedeelte van België. Dus of u nu in Antwerpen, Brussel, Amsterdam, Rotterdam, Denhaag of Eindhoven gaat wonen, wij zorgen ervoor dat er snel en vakkundig wordt ingericht. Natuurlijk met de bekende service van RE-PLACE. Dus of u nu een compleet huis of appartement wilt laten inrichten of alleen een enkele kamer neem contact met ons op voor advies of een offerte.