Skip to main content

Interieuradvies van RE-PLACE

Interieuradvies. Naast onze uitgebreide meubelverhuur service kunnen wij u ook van interieuradvies voorzien. Wanneer u niet op zoek bent naar huurmeubilair maar wel naar advies op het gebied van uw inrichting en het kopen van meubilair, dan bent u bij RE-PLACE aan het juiste adres. Wij leveren een compleet interieuradvies en uitgewerkt plan dat perfect is afgestemd op uw persoonlijke wensen, behoeften en voorkeuren.

Logo re-place

Makes you feel at home

Kies uw meubel stijl:

World White

World White

Eigentijds en typisch Nederlands

Pure Natural

Pure Natural

Natuurlijke schoonheid

Classic Comfort

Classic Comfort

Gezelligheid en comfort

Modern Mood

Modern Mood

Minimalistisch en strak

Ons 4-stappenplan

Met ons 4-stappen plan van aanpak hoeft u niet heel Nederland door op zoek naar meubilair. RE-PLACE doet dat voor u! We beginnen met een twee uur durende intake bij u thuis waarbij we inventariseren wat uw wensen zijn met betrekking tot uw interieur. Aan de hand van deze intake presenteren wij u enkele dagen later een overzichtelijk moodboard met daarop foto’s, stoffen, maten, prijsindicaties en levertijden. Uiteraard bespreken we dit interieuradvies tot in detail met u.

Een groot voordeel van een samenwerking met RE-PLACE is onze leveringsservice. Wij hebben namelijk de mogelijkheid om alle bestellingen in ons magazijn te ontvangen tot alles compleet is. Dit houdt in dat u niet voor elke levering thuis hoeft te wachten! Wanneer alles compleet is leveren en installeren we al het meubilair in één keer. Indien u niet in de mogelijkheid bent om aanwezig te zijn, dan kunt u gebruik maken van onze sleutelservice. Het resultaat? Een prachtig ingericht huis bij thuiskomst! Wanneer u tussentijds zonder meubelen komt te zitten dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze complete meubelverhuur service. Ter overbrugging maakt u gebruik van ons tijdelijke meubilair. Heeft u interesse in een compleet interieuradvies? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een offerte!

Over RE-PLACE Interieur Advies

RE-PLACE is een toegewijd familiebedrijf dat uiteenlopende diensten biedt op het gebied van interieur advies. Echter ook bedrijven en particulieren die zich in een overgangsfase bevinden en dringend meubilair en andere accessoires nodig hebben, kunnen bij ons aankloppen! Of het nu een internationale verhuizing, een scheiding, een te verkopen huis, een bedrijfsuitbreiding of een andere situatie is die tijdelijk meubels huren noodzakelijk maakt: wij staan voor u klaar, werkelijk niets is ons te gek!

Het motto van RE-PLACE

We make you feel at home. Dit motto streven wij na tot volle tevredenheid van onze nationale en internationale klanten die onze warme, persoonlijke maar ook professionele benadering zeer weten te waarderen. RE-PLACE weet namelijk hoe intensief en hectisch omstandigheden als internationale verhuizingen, scheidingen en bedrijfsuitbreidingen kunnen zijn. Uit ervaring blijkt dat er een last van de schouders van onze opdrachtgevers valt als ze de diensten van RE-PLACE inschakelen.

RE-PLACE is gevestigd in Laren, centraal in Nederland, nog geen 20 minuten van Amsterdam Centrum. Met eigen vrachtwagens kunnen wij vanuit onze magazijnen in heel Nederland uit voorraad leveren. De ervaring die wij reeds meer dan 15 jaar hebben in het inrichtingsvak, maakt dat u als klant een inrichting krijgt op maat.

Offerte aanvraag

Heeft u interesse in onze Meubelverhuur Service of een van onze andere services?
Vraag hier geheel vrijblijvend en snel een offerte aan.