Interieuradvies van RE-PLACE

Naast onze uitgebreide meubelverhuur service kunnen wij u ook van interieuradvies voorzien. Wanneer u niet op zoek bent naar huurmeubilair maar wel naar advies op het gebied van uw inrichting en het kopen van meubilair, dan bent u bij RE-PLACE aan het juiste adres. Wij leveren een compleet interieuradvies en uitgewerkt plan dat perfect is afgestemd op uw persoonlijke wensen, behoeften en voorkeuren.

Makes you feel at home

Kies uw meubel stijl:

World White

World White

Eigentijds en typisch Nederlands

Pure Natural

Pure Natural

Natuurlijke schoonheid

Classic Comfort

Classic Comfort

Gezelligheid en comfort

Modern Mood

Modern Mood

Minimalistisch en strak

Ons 4-stappenplan

Met ons 4-stappen plan van aanpak hoeft u niet heel Nederland door op zoek naar meubilair. RE-PLACE doet dat voor u! We beginnen met een twee uur durende intake bij u thuis waarbij we inventariseren wat uw wensen zijn met betrekking tot uw interieur. Aan de hand van deze intake presenteren wij u enkele dagen later een overzichtelijk moodboard met daarop foto’s, stoffen, maten, prijsindicaties en levertijden. Uiteraard bespreken we dit interieuradvies tot in detail met u.

Een groot voordeel van een samenwerking met RE-PLACE is onze leveringsservice. Wij hebben namelijk de mogelijkheid om alle bestellingen in ons magazijn te ontvangen tot alles compleet is. Dit houdt in dat u niet voor elke levering thuis hoeft te wachten! Wanneer alles compleet is leveren en installeren we al het meubilair in één keer. Indien u niet in de mogelijkheid bent om aanwezig te zijn, dan kunt u gebruik maken van onze sleutelservice. Het resultaat? Een prachtig ingericht huis bij thuiskomst! Wanneer u tussentijds zonder meubelen komt te zitten dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze complete meubelverhuur service. Ter overbrugging maakt u gebruik van ons tijdelijke meubilair. Heeft u interesse in een compleet interieuradvies? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een offerte!

Klik hier voor een offerte