Kantoormeubilair huren via RE-PLACE

Naast de reguliere RE-PLACE meubelverhuur service voor woningen kunt u bij ons ook terecht om kantoormeubilair te huren. Deze complete combinatie van meubelverhuur voor woonhuizen en kantoren is uniek in Nederland! Wanneer u op korte termijn, bijvoorbeeld vanwege een uitbreiding, kantoormeubelen nodig hebt dan kunt u met een gerust hart de service van RE-PLACE inschakelen.

Vaak is het tijdelijk huren van kantoormeubilair goedkoper dan meubilair aanschaffen. Door onze 20 jarige ervaring in de projectinrichting weten wij als geen ander rekening te houden met al uw wensen en voorkeuren en zorgen voor een snelle en correcte service.

Makes you feel at home

Kantoormeubilair verhuur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Flexibele kantoormeubilair verhuurservice

Het grote voordeel van kantoormeubilair huren via RE-PLACE is de totale flexibiliteit. Wij weten als geen ander dat het bedrijfsleven tegenwoordig zeer dynamisch is. Dit houdt in dat we niet meer raar opkijken van onverwachte verhuizingen, uitbreidingen of juist schaalverkleining. Bij ons kunt u snel en eenvoudig meubels huren voor een bepaalde periode. Door onze uitgebreide verhuurservice heeft u geen last van onnodig forse investeringen of lange levertijden.

Onze kantoormeubilair verhuurservice kan uiteraard gecombineerd worden met de reguliere RE-PLACE meubelverhuur service voor woningen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een offerte!

Klik hier voor een offerte