Skip to main content

Kantoormeubelen huren bij RE-PLACE

Naast de reguliere RE-PLACE meubelverhuur service voor woningen kunt u bij ons ook terecht om kantoormeubelen te huren. Deze complete combinatie van meubelverhuur voor woonhuizen en kantoren is uniek in Nederland en Belgiƫ! Wanneer u op korte termijn, bijvoorbeeld vanwege een uitbreiding, kantoormeubelen nodig hebt dan kunt u met een gerust hart de service van RE-PLACE inschakelen.

Vaak is het tijdelijk huren van kantoormeubelen goedkoper dan meubelen aanschaffen. Door onze 20 jarige ervaring in de projectinrichting weten wij als geen ander rekening te houden met al uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen voor een snelle en correcte service in Nederland en Belgiƫ.

Logo re-place

Makes you feel at home

Kantoormeubelen Huren

 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Offerte aanvraag

Heeft u interesse in onze Meubelverhuur Service of een van onze andere services?
Vraag hier geheel vrijblijvend en snel een offerte aan.

Flexibele kantoormeubelen verhuurservice

Het grote voordeel van kantoormeubelen huren via RE-PLACE is de totale flexibiliteit. Wij weten als geen ander dat het bedrijfsleven tegenwoordig zeer dynamisch is. Dit houdt in dat we niet meer raar opkijken van onverwachte verhuizingen, uitbreidingen of juist schaalverkleining. Bij ons kunt u snel en eenvoudig meubels huren voor een bepaalde periode. Door onze uitgebreide verhuurservice heeft u geen last van onnodig forse investeringen of lange levertijden.

Onze kantoormeubelen verhuurservice kan uiteraard gecombineerd worden met de reguliere RE-PLACE meubelverhuur service voor woningen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een offerte!

Over RE-PLACE Kantoormeubilair Huren

RE-PLACE is een toegewijd familiebedrijf dat uiteenlopende diensten biedt op het gebied van kantoormeubelen verhuur. Echter ook bedrijven en particulieren die zich in een overgangsfase bevinden en dringend meubilair en andere accessoires nodig hebben, kunnen bij ons aankloppen! Of het nu een internationale verhuizing, een scheiding, een te verkopen huis, een bedrijfsuitbreiding of een andere situatie is die tijdelijk meubels huren noodzakelijk maakt: wij staan voor u klaar, werkelijk niets is ons te gek!

Het motto van RE-PLACE

We make you feel at home. Dit motto streven wij na tot volle tevredenheid van onze nationale en internationale klanten die onze warme, persoonlijke maar ook professionele benadering zeer weten te waarderen. RE-PLACE weet namelijk hoe intensief en hectisch omstandigheden als internationale verhuizingen, scheidingen en bedrijfsuitbreidingen kunnen zijn. Uit ervaring blijkt dat er een last van de schouders van onze opdrachtgevers valt als ze de diensten van RE-PLACE inschakelen.

RE-PLACE is gevestigd in Laren, centraal in Nederland, nog geen 20 minuten van Amsterdam Centrum. Met eigen vrachtwagens kunnen wij vanuit onze magazijnen in heel Nederland uit voorraad leveren. De ervaring die wij reeds meer dan 15 jaar hebben in het inrichtingsvak, maakt dat u als klant een inrichting krijgt op maat.