Skip to main content

Meubelverhuur Service

De meubelverhuur service van RE-PLACE ondersteunt u als werkgever of relocation advisor voor expats met verhuizingen naar Nederland of België. Verhuist u naar Nederland of België en heeft u tijdelijk meubels nodig? Of heeft u tijdelijk huurmeubilair nodig door onverwachte omstandigheden zoals een scheiding of brand- of waterschade? RE-PLACE biedt de perfecte uitkomst met een uitgebreide meubelverhuur service!

Logo re-place

Makes you feel at home

Kies uw meubel stijl:

World White

World White

Eigentijds en typisch Nederlands

Pure Natural

Pure Natural

Natuurlijke schoonheid

Classic Comfort

Classic Comfort

Gezelligheid en comfort

Modern Mood

Modern Mood

Minimalistisch en strak

Meubels huren

Meubelverhuur service, ofwel furniture rental service, is met name voor expats een bekende term en de ideale oplossing voor een tijdelijk verblijf of overbrugging tot de eigen meubels worden geleverd. In plaats van een verblijf in een onpersoonlijk hotel of kaal appartement kunt u bij RE-PLACE meubels huren voor een complete inrichting! Wist u dat dit vaak ook nog voordeliger is? Zelfs voor een langere periode is meubelverhuur een goedkopere en gemakkelijkere oplossing dan een overzeese verhuizing.

Bij RE-PLACE kunt u niet alleen meubels huren, maar de complete inrichting van uw huis of appartement aan ons uitbesteden! We bieden meubels aan in een aantal zeer fraaie stijlen en sferen, namelijk World White, Pure Natural, Classic Comfort en Modern Mood. Er is voor iedereen een gepaste stijl.

Wensen

Heeft u echter specifieke wensen en voorkeuren op het gebied van meubelverhuur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. RE-PLACE doet er alles aan om haar slogan ‘Makes you feel at home’ waar te maken.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring in meubelverhuur nemen wij elke zorg over de inrichting weg. Onze klanten zijn nationale en internationale bedrijven. Hun medewerkers weten als geen ander welke impact een verhuizing van of naar Nederland kan hebben. Ook de Engels sprekende medewerkers bij RE-PLACE weten dit en zij zullen er alles aan doen om een zo goed mogelijke meubelverhuur service te bieden.

Garantie

Wij garanderen u dat de meubels op tijd worden geleverd, dat deze meubels van absolute topkwaliteit zijn en dat ze exact aan uw verwachting en gezinssituatie voldoen. Uw huis is zelfs een paar dagen voor uw aankomst klaar om te betrekken!
Kortom: bent u op zoek naar een goede meubelverhuur service in Nederland en wenst u een volledige inrichting die bij u past? Vraag dan vandaag nog een offerte aan !

Klik hier voor een offerte

Over RE-PLACE Meubelverhuur

RE-PLACE is een toegewijd familiebedrijf dat uiteenlopende diensten biedt op het gebied van meubelverhuur. Echter ook bedrijven en particulieren die zich in een overgangsfase bevinden en dringend meubilair en andere accessoires nodig hebben, kunnen bij ons aankloppen! Of het nu een internationale verhuizing, een scheiding, een te verkopen huis, een bedrijfsuitbreiding of een andere situatie die tijdelijk meubels huren noodzakelijk maakt: wij staan voor u klaar, werkelijk niets is ons te gek!

Het motto van RE-PLACE

We make you feel at home. Dit motto streven wij na tot volle tevredenheid van onze nationale en internationale klanten die onze warme, persoonlijke maar ook professionele benadering zeer weten te waarderen. RE-PLACE weet namelijk hoe intensief en hectisch omstandigheden als internationale verhuizingen, scheidingen en bedrijfsuitbreidingen kunnen zijn. Uit ervaring blijkt dat er een last van de schouders van onze opdrachtgevers valt als ze de diensten van RE-PLACE inschakelen.

RE-PLACE is gevestigd in Laren, centraal in Nederland, nog geen 20 minuten van Amsterdam Centrum. Met eigen vrachtwagens kunnen wij vanuit onze magazijnen in heel Nederland uit voorraad leveren. De ervaring die wij reeds meer dan 15 jaar hebben in het inrichtingsvak, maakt dat u als klant een inrichting krijgt op maat.