Meubelverhuur

Ondersteunt u als werkgever of relocation advisor expats in hun verhuizing naar Nederland? Verhuist u naar Nederland en heeft u tijdelijk meubels nodig? Of heeft u tijdelijk huurmeubilair nodig door onverwachte omstandigheden zoals een scheiding of brand- of waterschade? RE-PLACE biedt de perfecte uitkomst met een uitgebreide meubelverhuur service!

Makes you feel at home

Kies uw meubel stijl:

World White

World White

Eigentijds en typisch Nederlands

Pure Natural

Pure Natural

Natuurlijke schoonheid

Classic Comfort

Classic Comfort

Gezelligheid en comfort

Modern Mood

Modern Mood

Minimalistisch en strak

Meubels huren

Meubelverhuur, ofwel furniture rental, is met name voor expats een bekende term en de ideale oplossing voor een tijdelijk verblijf of overbrugging tot de eigen meubels worden geleverd. In plaats van een verblijf in een onpersoonlijk hotel of kaal appartement kunt u bij RE-PLACE meubels huren voor een complete inrichting! Wist u dat dit vaak ook nog voordeliger is? Zelfs voor een langere periode is meubelverhuur een goedkopere en gemakkelijkere oplossing dan een overzeese verhuizing.

Bij RE-PLACE kunt u niet alleen meubels huren, maar de complete inrichting van uw huis of appartement aan ons uitbesteden! We bieden meubels aan in een aantal zeer fraaie stijlen en sferen, namelijk World White, Pure Natural, Classic Comfort en Modern Mood. Er is voor iedereen een gepaste stijl.

Heeft u echter specifieke wensen en voorkeuren op het gebied van meubelverhuur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. RE-PLACE doet er alles aan om haar slogan ‘Makes you feel at home’ waar te maken.

Door onze jarenlange ervaring in meubelverhuur nemen wij elke zorg over de inrichting weg. Onze klanten zijn nationale en internationale bedrijven. Hun medewerkers weten als geen ander welke impact een verhuizing van of naar Nederland kan hebben. Ook de Engels sprekende medewerkers bij RE-PLACE weten dit en zij zullen er alles aan doen om een zo goed mogelijke meubelverhuur service te bieden.

Wij garanderen u dat de meubels op tijd worden geleverd, dat deze meubels van absolute topkwaliteit zijn en dat ze exact aan uw verwachting en gezinssituatie voldoen. Uw huis is zelfs een paar dagen voor uw aankomst klaar om te betrekken!
Kortom: bent u op zoek naar een goede meubelverhuur service in Nederland en wenst u een volledige inrichting die bij u past? Vraag dan vandaag nog een offerte aan !

Klik hier voor een offerte