Verkoopstyling door RE-PLACE

Staat u op het punt uw woning te verkopen? Of bent u een makelaar met een opdracht een huis te verkopen? Dan begrijpt u dat het van essentieel belang is om de woning zo aantrekkelijk mogelijk in te richten. Potentiële kopers beslissen immers vaak al in de eerste minuut of een woning interessant is of niet! RE-PLACE kan deze beslissing samen met u positief beïnvloeden door middel van een verkoopstyling.

Makes you feel at home

Kies uw meubel stijl:

World White

World White

Eigentijds en typisch Nederlands

Pure Natural

Pure Natural

Natuurlijke schoonheid

Classic Comfort

Classic Comfort

Gezelligheid en comfort

Modern Mood

Modern Mood

Minimalistisch en strak

De beste presentatie

Door ons in te schakelen voor de verkoopstyling van uw woning wordt de woning fraai aangekleed voor de beste presentatie. Er wordt vooral veel aandacht besteed aan het inrichten van de woonkamer, eetkamer en de grootste slaapkamer. De woning wordt aangekleed met meubilair en decoratie die de woning het beste tot zijn recht doet komen. Potentiële kopers voelen zich zo direct op hun gemak en dit vergroot uiteraard de kans om uw huis snel te verkopen.

Ook voor modelwoningen biedt de RE-PLACE verkoopstyling uitkomst. Met nieuwbouw is het vaak lastig om een goede sfeer mee te geven en potentiële kopers baseren hun gevoel over een woning op het zien van een modelwoning. Het is daarom zeer belangrijk om deze modelwoning zo sfeervol en fraai mogelijk in te richten. Wij verzorgen deze sfeervolle inrichting en zorgen voor een zeer presenteerbare modelwoning, zowel qua stoffering als qua meubilair.

Heeft u interesse in onze meubelverhuur voor verkoopstyling voor particulieren, makelaars of modelwoningen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een offerte op te vragen!

Klik hier voor een offerte