Skip to main content

Verkoopstyling door RE-PLACE

Waarom verkoopstyling? Staat u op het punt uw woning te verkopen? Of bent u een makelaar met een opdracht een huis te verkopen? Dan begrijpt u dat het van essentieel belang is om de woning zo aantrekkelijk mogelijk in te richten. Potentiële kopers beslissen immers vaak al in de eerste minuut of een woning interessant is of niet! RE-PLACE kan deze beslissing samen met u positief beïnvloeden door middel van een verkoopstyling.

Logo re-place

Makes you feel at home

Kies uw meubel stijl:

World White

World White

Eigentijds en typisch Nederlands

Pure Natural

Pure Natural

Natuurlijke schoonheid

Classic Comfort

Classic Comfort

Gezelligheid en comfort

Modern Mood

Modern Mood

Minimalistisch en strak

De beste presentatie

Door ons in te schakelen voor de verkoopstyling van uw woning wordt de woning fraai aangekleed voor de beste presentatie. Er wordt vooral veel aandacht besteed aan het inrichten van de woonkamer, eetkamer en de grootste slaapkamer. De woning wordt aangekleed met meubilair en decoratie die de woning het beste tot zijn recht doet komen. Potentiële kopers voelen zich zo direct op hun gemak, en daarmee vergroot uiteraard de kans om uw huis snel te verkopen.

Ook voor modelwoningen biedt de RE-PLACE verkoopstyling uitkomst. Met nieuwbouw is het vaak lastig om een goede sfeer mee te geven en potentiële kopers baseren hun gevoel over een woning op het zien van een modelwoning. Het is daarom zeer belangrijk om deze modelwoning zo sfeervol en fraai mogelijk in te richten. Wij verzorgen deze sfeervolle inrichting en zorgen voor een zeer presenteerbare modelwoning, zowel qua stoffering als qua meubilair.

Heeft u interesse in onze meubelverhuur voor verkoopstyling voor particulieren, makelaars of modelwoningen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een offerte op te vragen!

Over RE-PLACE Verkoopstyling

RE-PLACE is een toegewijd familiebedrijf dat uiteenlopende diensten biedt op het gebied van verkoopstyling. Echter ook bedrijven en particulieren die zich in een overgangsfase bevinden en dringend meubilair en andere accessoires nodig hebben, kunnen bij ons aankloppen! Of het nu een internationale verhuizing, een scheiding, een te verkopen huis, een bedrijfsuitbreiding of een andere situatie is die tijdelijk meubels huren noodzakelijk maakt: wij staan voor u klaar, werkelijk niets is ons te gek!

Het motto van RE-PLACE

We make you feel at home. Dit motto streven wij na tot volle tevredenheid van onze nationale en internationale klanten die onze warme, persoonlijke maar ook professionele benadering zeer weten te waarderen. RE-PLACE weet namelijk hoe intensief en hectisch omstandigheden als internationale verhuizingen, scheidingen en bedrijfsuitbreidingen kunnen zijn. Uit ervaring blijkt dat er een last van de schouders van onze opdrachtgevers valt als ze de diensten van RE-PLACE inschakelen.

RE-PLACE is gevestigd in Laren, centraal in Nederland, nog geen 20 minuten van Amsterdam Centrum. Met eigen vrachtwagens kunnen wij vanuit onze magazijnen in heel Nederland uit voorraad leveren. De ervaring die wij reeds meer dan 15 jaar hebben in het inrichtingsvak, maakt dat u als klant een inrichting krijgt op maat.

Offerte aanvraag

Heeft u interesse in onze Meubelverhuur Service of een van onze andere services?
Vraag hier geheel vrijblijvend en snel een offerte aan.